Microsoft Dynamics 365 Business Central -sovellusta käyttää maailmassa yli 120 000 yritystä.

Asiakaskunta

Dynamics 365 Business Central sopii sellaisille yrityksille, jotka ovat kasvuvaiheessa ja haluavat ottaa käyttöönsä huipputeknologiaan perustuvan ohjelmiston, joka täyttää tarpeet nyt ja myöskin vuosien päästä.

ANTAA KILPAILUEDUN

Huipputeknologian, erinomaisen toiminnallisuuden ja jatkuvan innovaation ansiosta mahdollistaa pysymisen kilpailijoiden edellä. Dynamics 365 Business Central tarjoaa valmiin sovelluksen liiketoimintaprosessien rakentamiseen, mutta jättää yritykselle vapauden löytää omat kilpailuetunsa ja räätälöidä sovellusta toiveidensa mukaan.

BCS Iteralla on yli 50 IT-alan ammattilaista töissä.

PARANTAA ASIAKASPALVELUA JA -USKOLLISUUTTA

Dynamics 365 Business Central:n toiminnallisuus ja teknologia tukee joustavaa asiakas- ja tuotehallintaa, mikä mahdollistaa mahdollisuuden asiakkaiden sitouttamisen yritykseen pitkällä tähtäimellä. Sovelluksen teknologia on integroitu Microsoft Cortana -tekoälyyn. Dynamics 365 Business Central -ohjelmaa voi käyttää milloin tahansa laitteesta riippumatta. 

 

Tekoäly (AI) on tätä päivää – myös toiminnanohjausjärjestelmissä. Nyt myös pienyritys voi ottaa käyttöönsä uusinta teknologiaa!
Dynamics 365 Business Central ja Cortana-tekoäly muodostavat nykyaikaisen ja modernin toiminnanohjausjärjestelmän.

TUKEE NOPEAA KASVUA

Pilvi- ja vuokrasovellus tukee yrityksen nopeaa kasvua. Sovelluksen käyttäjiä, tehoa ja toimintoja voi lisätä joustavasti yrityksen kehityksen ja tarpeiden vaatiessa. Dynamics 365 Business Central hinnoittelu perustuu käyttäjämääriin.

 

 

Sinun ei tarvitse huolehtia lisensseistä, palvelimista, muistista ja kovalevyn kestävyydestä, sillä kaikki on sijoitettu turvallisesti yhteen suurimmista markkinoilla olevasta pilvipalveluista – Microsoft Azureen.
Microsoft Azure on suurin pilvi taivaalla.

TUKEE KOKO TOIMITUSKETJUA

Sovelluksen voi integroida erilaisiin muihin järjestelmiin, kuten asiakkaiden, tavarantoimittajien ja julkisen sektorin sovelluksiin. Tämän myötä on mahdollista automatisoida ja digitalisoida suuri osa liiketoimintaprosesseista. Dynamics 365 Business Central -sovellusta käytettäessä yritykselle vapautuu enemmän aikaa keskittyä perustoimintoihin. 

 

Outlook, Excel, Word ja OneNote ovat olennainen osa Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmää tarjoten saumatonta integraatiota ja helppokäyttöisyyttä.
Office 365 -yrityssovellus on nyt suoraan toiminnanohjausjärjestelmässä!

TUKEE TAVOITTEELLISTA JOHTAMISTA

Liiketoiminta-analytiikan ansiosta ohjelmisto antaa kaikille avainhenkilöille perusteellisen käsityksen yrityksen toiminnasta, rahoituksesta, varastosaldoista sekä muista tarvittavista mittareista. Dynamics 365 Business Central sisältää käyttövalmiita PowerBI:n diagrammi- ja raporttimalleja.

Liiketoiminta-analytiikka on tänä päivänä jokaisen liiketoiminnan olennainen osa. PowerBI luo erinomaisen katsauksen yrityksen tuloksesta ja lähtötiedot tulevaa päätöksentekoa varten.
PowerBI:n liiketoiminta-analytiikka tukee tavoitteellista johtamista.